ОТ ЕСТЕСТВЕН КАМЪК В ИЗЯЩНА ОБЛИЦОВКА

В SIM2007 над десетилетие запретваме ръкави всеки ден за да ви доставим най-качествено добитият и обработен естествен камък, с който природата е дарила България. За всичките години на пазара, успяхме да извоюваме и утвърдим лидерското си място в обработката, търговията и монтажа на камъни за декорация, облицовки на външни и вътрешни стени, огради, пътеки и настилки.

Имаме доказани опит и квалификация в работата с всички типове естествен камък – гнайс, травертин, мрамор и гранит, както и мозайка, пясъчник и много други. Освен добив и търговия, извършваме обработка на камъни по индивидуално желание, както и транспорт съобразен с нуждите и спецификите на клиента. В случай, че не познавате квалифицирани лица за монтажа на избраните от Вас камъни - ние разполагаме с тренирани екипи от специалисти, които извършват експертна инсталация на място.

Добре дошли сте да разгледате нашето портфолио от завършени проекти за да добиете представа за качеството на работата ни, а защо не и за да почерпите вдъхновение за вашата собствена облицовка?

Разбира се, като професионалисти сме напълно наясно, че разглеждането на снимки не може да се сравни с първичния контакт. За това сте свободни да ни посетите на място по всяко време или да се свържете с нас по най-удобния за вас начин. С удоволствие ще окажем необходимото съдействие, ще отговорим на вашите въпроси и ще предоставим професионална консултация.